Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Antenne kabel kopen?

Vroeger was het heel gebruikelijk om een antenne op het dak te hebben staan. Een antenne die de signalen van de radio en ook de televisie stations opvangt om deze om te zetten naar een mooi televisieprogramma of de mooiste muziek die je maar wilt horen. Om die signalen op te vangen is er nog steeds een antenne nodig, echter de antennes zien er niet meer zo groot uit als vroeger op het dak. Om de antenne te verbinden me de televisie heb je een coax / antenne kabel nodig. Een kabel die van de antenne naar bijvoorbeeld de televisie of de radio gaat om daar het signaal te verspreiden. Een signaal dat er voor zorgt dat je televisie of radio programma's kunt bekijken of beluisteren. Tegenwoordig kan een antenne al in een kabel verwerkt zitten zo wordt bijvoorbeeld een koptelefoon gebruikt als antenne als je radio wilt luisteren met een smartphone.

Klik hier om direct een antenne kabel te bestellen

Waar koop je een goede coax kabel?

Bij ons vind je veel verschillende kabels in allerlei soorten en maten. Je kan eenvoudig kiezen uit het ruime assortiment van kwalitatief goede kabels voor een eerlijke prijs. Bij ons kies je een kabel welke lang meegaat en waar je veel plezier van zal beleven.

Een antenne kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels voor de antenne. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk. Het is zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een antenne/coax kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een utp kabel nodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende coax kabels je kan kopen bij ons